Persondatalovgivningen

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig som bruger eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Dine personlige oplysninger deles kun med de tredjeparter, vi samarbejder med for at behandle din ordre. Disse partnere håndterer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den danske persondatalovgivning.

Vi registrerer denne information med dit samtykke udelukkende med det formål at kunne levere varerne til dig. Vi krypterer ikke de lagrede informationer. Alt indsendt information forbliver hos A Story og vil ikke blive solgt eller videregivet. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@a-story.dk. Disse rettigheder er i henhold til den danske persondatalovgivning.